zondag, 22. augustus 2010 - 10:25

Zesde editie van de Bavaria City Racing

Rotterdam

Rotterdam stond zondag in het teken van de zesde Bavaria Cityracing. Dit evenement is uitgegroeid tot het grootste auto-evenement in Nederland. Glimmende bolides en prachtige dames sieren het evenement op.

In de paddock en het parcours waren niet alleen de Renault Formule1, Formule2000 maar ook de Tesla te zien. Dit is een volledig electrisch aangedreven sportauto. Demissionair minister-president Balkenende liet zich in de unieke Minardi Formule 1 door Christijan Albers rondrijden. Naast het glimmende en snelle blik was er traditiegetrouw ook genoeg aan vrouwelijk schoon te bewonderen.

Het evenement is volgens de politie goed en zonder noemenswaardige problemen verlopen. Het verkeer in de regio gaf een rustig beeld en op het gebied van de openbare orde waren er ook geen ernstige incidenten. 2 mannen zijn aangehouden. 1 vanwege openbare dronkenschap en belediging en de ander vanwege overtreding van de Wet ID. 29 toeschouwers zijn medisch behandeld, waarvan er 24 zich hebben gemeld bij de EHBO.
Provincie:
Tag(s):