donderdag, 28. oktober 2010 - 17:39

Zoektocht naar vermiste Reuvernaar

Reuver

De zoekactie naar een 54-jarige Reuvernaar, die sinds zaterdag wordt vermist, wordt voortgezet. Donderdag is er met sonarapparatuur gezocht door Rijkswaterstaat en door de KLPD die met speurhonden vanaf een boot een groot gedeelte van de Maas afzocht. Tot op dit moment heeft de actie geen resultaat opgeleverd.

Vrijdag krijgt de zoekactie hoogstwaarschijnlijk een vervolg door een team van Signi dat eveneens met speurhonden gaat zoeken bij de Maas, zo meldt de politie.

De 54-jarige Reuvernaar verliet zaterdagochtend rond 5.45 uur z'n woning aan de Korenbloemstraat met onbekende bestemming. Hij reed daarbij op een blauwe damesfiets. De fiets is inmiddels teruggevonden in de buurt van het veerpont in Reuver. Van de man ontbreekt tot op heden ieder spoor.

De man voldoet aan het volgende signalement: lengte 1.78 m, normaal postuur, blanke huidskleur, kort grijs haar, draagt normaal gesproken een bril maar heeft deze nu niet op. De man is gekleed in een blauwe spijkerbroek, een rood/oranje gemêleerd vest met daarover een zwarte 3/4 jas. Opvallend is dat het rechterbeen van de man in het gips zit met daaronder een loopzooltje.
Mensen die de man hebben gezien of andere relevante informatie hebben worden dringend verzocht dit door te geven aan de politie via telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):