zondag, 31. oktober 2010 - 15:31

Zwaargewonden bij aanrijding N366 bij Pekela

Pekela

Bij een aanrijding op de N366 tussen Pekela en Veendam zijn zondagmiddag drie personen zwaargewond geraakt na een aanrijding. Dit maakte een woordvoerder van de regiopolitie Groningen bekend aan Blik op Nieuws.

Omstreeks 14.30 uur haalde een bestuurder een voorliggende auto in en na de inhaalactie verloor de man de macht over het stuur. Het voertuig kwam in de berm terecht en reed hierdoor tegen een boom. De auto kwam in een naastgelegen sloot tot stilstand. De bestuurder en een inzettende raakte hierbij zwaargewond.

De automobilist die werd ingehaald schrok waarschijnlijk van de consternatie en reed de verkeerde weghelft op en kwam hier tegen een boom aan. Door de klap kwam de auto weer op de rijbaan terecht en werd aangereden door een auto van de doktersdienst. De automobilist raakte door de aanrijding zwaargewond. De inzittenden van de doktersdienstauto kwamen met de schrik vrij.

De drie slachtoffers zijn naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding.
Provincie:
Tag(s):