vrijdag, 12. november 2010 - 20:24

Zwem- en golfslagbad Aquarena genomineerd voor zwembad van het jaar

Emmen

Zwem- en golfslagbad Aquarena in Emmen is genomineerd voor de titel ‘Zwembad van het Jaar 2010’. Om deze prestigieuze titel te winnen, moeten zoveel mogelijk mensen hun stem uitbrengen op zwem- en golfslagbad Aquarena via www.zwembadvanhetjaar.nl. Bij het uitbrengen van een stem maakt men direct kans op een all inclusive reis voor 2 personen naar het grootste zwembad ter wereld en vele andere leuke prijzen.

De verkiezing gaat om de waardering van de bezoekers van het zwembad. Bij het uitbrengen van een stem wordt een waarderingscijfer gevraagd voor prijs/kwaliteit, klantvriendelijkheid en hygiëne. Per provincie dingt vervolgens het zwembad met de hoogste gemiddelde score mee naar de titel ‘Zwembad van het Jaar’. Het winnende zwembad wint onder meer ‘Het Gouden Startblok’ en een zwemclinic van oud-topzwemmer Johan Kenkhuis.

Het zwembad dat op de meest originele, ludieke en effectieve manier stemmen weet te verkrijgen, wint het 'Zilveren Startblok'. Omdat we mee wil dingen naar beide Startblokken zijn een aantal personeelsleden van Zwem- en golfslagbad Aquarena vrijdag 12 november de markt op gegaan om flyers rond te delen en mensen te vragen toch vooral hun stem uit te brengen.

Bouke Arends, wethouder van o.a. Sport heeft donderdag zijn stem uitgebracht (zie foto ). Zwem- en golfslagbad Aquarena vraagt iedereen het voorbeeld van de wethouder te volgen en een stem uit te brengen via www.zwembadvanhetjaar.nl. Er kan tot en met 8 december op Zwem- en golfslagbad Aquarena worden gestemd. Op 17 december wordt het winnende zwembad en de winnaar van de reis bekend gemaakt.
Provincie:
Tag(s):