maandag, 17. januari 2011 - 16:54

10.000 euro voor gouden tip onderzoek gewonde man Maastricht

Maastricht

De Hoofdofficier van Justitie in Maastricht looft een beloning uit van 10.000 euro voor de 'gouden tip' in het onderzoek naar de zwaargewonde man, die in de vroege ochtend van 2 november 2010 aangetroffen werd op de Hofmeiersstraat in de wijk Wittevrouweveld in Maastricht. Dit meldt de politie Limburg-Zuid maandag.

Het 42-jarige slachtoffer werd om 03.00 uur gevonden na een melding van een aanrijding met letsel, waarbij de bestuurder zou zijn doorgereden. Tot nu toe is nog niet duidelijk of er inderdaad sprake is geweest van een aanrijding. Het slachtoffer is inmiddels uit coma maar heeft nog een lang revalidatieproces voor de boeg. Tot op heden is nog niet bekend wat er die nacht met de man is gebeurd. Er wordt nog steeds rekening mee gehouden dat hij misschien wel slachtoffer is geworden van een misdrijf.

Een getuigenoproep en een opsporingsbericht op vrijdag 19 november 2010 op de regionale tv-zender hebben tot nu toe nog slechts enkele reacties opgeleverd, maar niet geleid tot de 'gouden tip'.
Gezien de ernst van het gepleegde feit doet het Openbaar Ministerie met deze beloning een appèl op mensen die beschikken over meer informatie, maar nog geen contact met de politie hebben opgenomen. Mogelijk dat nieuwe tips kunnen leiden tot de oplossing van dit ernstige misdrijf. 

Het programma Opsporing Verzocht besteedt op dinsdag 18 januari aandacht aan deze zaak.
Provincie:
Tag(s):