zondag, 15. mei 2011 - 10:53

15 personen aangehouden voor mishandeling man

Lelystad

In de nacht van 14 op 15 mei 2011 zijn op de Baai in Lelystad 15 personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een openlijke geweldpleging/zware mishandeling die plaats gevonden heeft op de Baai. Een 35-jarige man werd op de Baai in elkaar geslagen door een groep van een nog onbekend aantal personen. De man ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Rond 00.05 uur kwam de melding dat bij een woning aan de Baai gevochten werd. Eén man zou worden geslagen door meerdere personen. Agenten kwamen ter plaatse en zagen op de Baai een man lopen met een bebloed hoofd. De man gaf aan door een groep geslagen te zijn bij een woning aan de Baai waar een feest aan de gang was. De man, 35 jaar uit Lelystad, werd met wonden aan het hoofd vervoerd naar het ziekenhuis.

Politie Flevoland is direct een onderzoek gestart bij de woning aan de Baai en is de woning binnengetreden. 15 personen die in de woning aanwezig waren, variërend in de leeftijd tussen de 22 en 53 jaar, 11 mannen en 4 vrouwen afkomstig uit Lelystad, werden aangehouden. Specialisten van de Forensische Opsporing hebben rondom en in de woning sporenonderzoek verricht. De vier vrouwen zijn direct heengezonden, de 11 mannen worden nog verhoord. Er wordt onderzoek verricht naar de toedracht van het incident, het vermoeden is dat het motief ligt in de relationele sfeer.
Provincie:
Tag(s):