donderdag, 25. augustus 2011 - 10:02

15.000 euro beloning voor gouden tip inzake dood Ahmet Isik

Rotterdam

De hoofdofficier van Justitie looft een beloning uit van 15.000 euro voor de gouden tip in het onderzoek naar de dood van Ahmet Isik. Dit heeft de politie donderdag bekendgemaakt.

Het levenloze lichaam van deze 36-jarige Rotterdammer werd op zondagmiddag 12 juni 2011 in een sloot bij het volkstuinencomplex SNV aan de Roel Langerakweg in Rotterdam aangetroffen.

Misdrijf
Hij bleek door een misdrijf om het leven te zijn gebracht. Zijn auto, een beige Chevrolet Avalanche, stond nabij de sloot geparkeerd. Vandaag, donderdag 25 augustus, wordt in de ochtend aanvullend onderzoek gedaan in de vijver bij het Roel Langerakpark.

Aanvullend onderzoek
Enkele persoonlijke eigendommen van het slachtoffer zoals zijn huissleutels, autosleutel en portemonnee waren niet meer in zijn bezit. Op 10 augustus heeft de Mobiele Eenheid de omgeving van de vindplaats van het slachtoffer en de omgeving waar zijn auto is aangetroffen nogmaals zorgvuldig uitgekamd, waarbij gebruik werd gemaakt van metaaldetectoren.

Tijdens deze actie werden twee bossen huissleutels en een portemonnee aangetroffen, maar deze bleken na onderzoek niet van het slachtoffer te zijn. Donderdag 25 augustus zetten duikers van het Rotterdamse Arrestatieteam de zoektocht in de vijver dus voort.

Verdachten
Op woensdagochtend 20 juli zijn een 29-jarige vrouw en een 31-jarige man in een woning in Rotterdam-Zuid aangehouden. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 36-jarige Ahmet Isik. Beide verdachten zijn inmiddels op vrije voeten gesteld, omdat er geen gronden waren ze nog langer vast te houden. Wel blijven ze verdachten in het onderzoek.

Beloning
De politie vermoedt dat mensen in de omgeving van het slachtoffer moeten weten wie verantwoordelijk is/zijn voor de dood van Ahmet Isik. De hoofdofficier van Justitie looft een beloning uit van 15.000 euro aan degene(n) die informatie aan de politie geeft/geven die leidt tot de aanhouding van de verdachte(n) van dit misdrijf.

Informatie
Informatie kunt u doorgeven aan de politie via nummer 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Als u liever spreekt met iemand van de Criminele Inlichtingen Eenheid kunt u bellen met 06 — 57516586.
Provincie:
Tag(s):