vrijdag, 15. april 2011 - 21:48

17 aanhoudingen tijdens jaarlijkse Paasvee

Schagen

De jaarlijkse Paasvee is redelijk rustig verlopen, zo laat de politie weten.
Toch zijn er nog 17 aanhoudingen verricht.

Een 27-jarige man uit Alkmaar werd rond 20.00 uur aangehouden wegens geweld tegen een portier en een politieagent. De man was betrokken bij een gevecht in een café op de Markt. De man sloeg een portier die een einde probeerde te maken aan het gevecht. De portier liep hierdoor verwondingen aan zijn gezicht op. Op dat moment kwam de politie ter plaatse. De 27-jarige man sloeg een agent die daardoor buiten bewustzijn raakte. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Zijn 53-jarige vader uit Alkmaar was bij het gevecht aanwezig en mobilseerde omstanders om zich tegen de politie te keren. Hij werd hiervoor later aangehouden op de Hofstraat en eveneens overgebracht naar het politiebureau.

Een 28-jarige man uit Schagen werd rond 21.00 uur op de Kievitlaan aangehouden voor mishandeling. De man werd aangehouden omdat hij betrokken was bij een gevecht op de Loet met een 29-jarige man uit Schagen. De 29-jarige man had door het gevecht verwondingen aan zijn gezicht en hoofdpijnklachten. De 28-jarig man werd aangehouden.

Een 37-jarige man uit Zuid-Scharwoude werd rond 23.30 aangehouden op de Nieuwstraat. De politie kreeg een tip dat de man drugs aanbood aan een voorbijganger. De politie volgde de man en hield hem staande op de Nieuwstraat. De agent liep dezelfde route als de man en vond op de grond een wikkel met daarin drugs. De man werd aangehouden voor handel in harddrugs.
Provincie:
Tag(s):