vrijdag, 18. maart 2011 - 18:33

5-jarige even vermist

Heerde

De politie van Heerde is op zoek naar de bestuurder van een witte bestelbus en een man en een vrouw van ongeveer 30 tot 40 jaar oud, met een kleine zwarte personenauto.

Aanleiding voor de oproep, is de vermissing van een 5-jarig meisje dat woensdagmiddag 16 maart, na een feestje op haar school in Heerde, ongeveer 45 minuten vermist is geweest.

Het kind liep die middag rond 14.00 uur buiten het schoolplein in de omgeving van de school en zou toen bij een onbekende bestuurder van een wit busje zijn ingestapt, om haar naar huis te brengen.

Ze werd die middag rond 14.45 uur bij de school teruggebracht door een man en een vrouw van ongeveer 30 to 40 jaar, die het meisje op de parkeerplaats van het Zwolsche Bos aan de Kamperweg, tegenover de ingang naar het Heerderstrand, hadden aangetroffen.

Tijdens de verwarring die daarbij toen bij de school ontstond, zijn de naam en het adres van deze man en vrouw niet bekend geworden.

De gewaarschuwde politie is direct een onderzoek gestart. Na dit onderzoek, waaronder ook een medisch onderzoek van het meisje, is er geen enkele aanwijzing dat sprake is geweest van een zedenmisdrijf.
Provincie:
Tag(s):