woensdag, 16. november 2011 - 14:08

6 tips in onderzoek moord Ida Samsjudin

Arnhem

De politie heeft tot dusver 6 tips ontvangen nadat gisteravond 15 november aandacht werd besteed aan het onderzoek naar de moord op Ida Samsjudin in AVRO’s ’Opsporing Verzocht’ en in een politiebericht op Omroep Gelderland. De tips worden nog op nut en bruikbaarheid onderzocht.

Op maandagochtend 22 november 2010 ontdekte een medewerker van een bedrijf aan de Arnhemse Badhuisstraat naast een afvalcontainer het ontzielde lichaam van de 51-jarige straatprostituee Ida Sjamsudin. Sindsdien is het rechercheteam bezig met het onderzoek waarbij de hulp van getuigen via verschillende media, waaronder Opsporing Verzocht, het dagblad De Gelderlander en Omroep Gelderland ingeroepen werd.

Tijdens de uitzending van Opsporing Verzocht liet de politie weten dat in het onderzoek naar voren is gekomen dat de dader of daders mogelijk uit Arnhem of de directe omgeving van Arnhem komen. Daarnaast was er nieuwe informatie binnengekomen over de mogelijke betrokkenheid van een aantal auto’s. Het gaat om een grijze Volvo S60 met in het kenteken mogelijk de cijfercombinatie ‘27’, een donkerkleurige Daihatsu Charade en een kleine rode auto. De eigenaren of inzittenden van deze auto’s op 21 en 22 november 2010 kunnen belangrijke getuigen zijn die het rechercheteam kunnen helpen bij het oplossen van de zaak.
Provincie:
Tag(s):