woensdag, 11. mei 2011 - 12:50

A76 bezaaid met groenten en fruit na ongeval

Heerlen

Bij een aanrijding tussen twee vrachtwagens in de nacht van dinsdag op woensdag op de A76 ter hoogte van het knooppunt Kunderberg is een behoorlijke ravage ontstaan.

Een zware vrachtwagen was daar tegen de achterkant van een kleinere vrachtwagen gebotst. Daarbij was de grote vrachtwagen dwars over beide rijbanen komen te staan, waarbij de laadklep van de voorste vrachtwagen door de aanrijding nog op de voorkant van de grote vrachtwagen zat. De tweede vrachtwagen stond circa 200 meter verderop en was geheel vernield. Naast de brokstukken lag het wegdek bezaaid met groenten en fruit die uit de vrachtwagen waren gevallen. De 68-jarige Duitse bestuurder van de grote vrachtwagen moest voor onderzoek naar het ziekenhuis. Door de aanrijding ontstond een file met een maximale lengte van circa 6 kilometer.

Op de A73 ter hoogte van de Zuiderbrug in Venlo vond dinsdagmiddag ook een ongeval plaats. Een 19-jarige automobiliste raakte een vrachtauto, toen ze vanuit de oprit wilde invoegen. De vrouw verloor de controle over het stuur en kwam in botsing met nog een personenauto. De twee bestuurders van de personenauto's zijn voor controle naar het ziekenhuis overgebracht. Door het ongeval ontstond ook hier een lange file.
Provincie:
Tag(s):