dinsdag, 1. maart 2011 - 23:50

Aanhoudingen in onderzoek moord Daniëlsweg

Nijmegen

Dinsdagochtend 1 maart heeft het rechercheteam dat onderzoek doet naar de fatale overval op een woning aan de Daniëlsweg op 14 juli 2010, opnieuw drie verdachten aangehouden.

Het betreft drie inwoners van Nijmegen van 25, 44 en 49 jaar. De drie mannen worden verdacht van moord danwel doodslag. De 44-jarige en 49-jarige verdachten worden tevens verdacht van diefstal door middel van braak in vereniging.

In het onderzoek zijn nu in totaal elf verdachten aangehouden.
Op zondag 13 februari werden een 27-jarige Nijmegenaar en een 49-jarige man uit Cuijk aangehouden. De 27-jarige wordt verdacht van inbraak en diefstal in vereniging. Hij werd na verhoor weer in vrijheid gesteld. De 49-jarige wordt verdacht van medeplichtigheid aan moord dan wel doodslag en inbraak c.q. diefstal door middel van braak.

Hij is door de rechter-commissaris in bewaring gesteld ter zake inbraak.
Op maandag 14 februari hield het team een 23-jarige Nijmeegse aan. Zij wordt verdacht van heling c.q. witwassen en is inmiddels weer in vrijheid gesteld.
Op dinsdag 15 februari is een 30-jarige man uit Den Bosch aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij moord dan wel doodslag en is op vrijdag 18 februari weer in vrijheid gesteld.

Op woensdag 16 februari kon een 22-jarige Nijmegenaar worden aangehouden. Hij wordt verdacht van medeplichtigheid aan moord dan wel doodslag en is op zaterdag 19 februari in vrijheid gesteld.

Op vrijdag 18 februari hield het team een 20-jarige vrouw uit Cuijk aan. Na verhoor mocht zij diezelfde dag weer naar huis. Zij wordt verdacht van heling.
De 19-jarige man uit Den Bosch, die op maandag 21 februari is aangehouden, wordt verdacht van inbraak c.q. diefstal middels braak
.
Op 23 februari 2011 werd een 28 jarige Nijmegenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van het voorhanden hebben c.q. afleveren van een vuurwapen en inbraak en diefstal in vereniging.
Provincie:
Tag(s):