dinsdag, 25. januari 2011 - 21:28

Actie Maak je Meppelfilm verlengd tot zomer

Meppel

Afgelopen half jaar kon iedereen die Meppel een warm hart toedraagt meedoen aan de actie Maak je Meppelfilm van Citymarketing Meppel. Met de actie wil Citymarketing Meppel inwoners stimuleren om de mooiste en bijzondere plekjes van Meppel in beeld te brengen en uit te dragen dat zij trots zijn op hun stad. Wegens het geringe aantal inzendingen is de campagne verlengd tot eind augustus 2011. De verlengde inzendtermijn biedt deelnemers meer tijd om een filmpje te maken en de mogelijkheid Meppel in voorjaar en zomer vast te leggen. De winnaar van de actie gaat er met de elektrische Meppelscooter ter waarde van € 2.300,- vandoor.

Citymarketing Meppel daagt iedereen die Meppel een warm hart toedraagt mee te doen om jouw Meppelfilm te maken! Wat maakt Meppel jouw stad? Laat zien dat je trots op Meppel bent en maak een filmpje tussen de 30 en 60 seconden. Het spotje mag gemaakt zijn met een digitale camera, handycam, mobiele telefoon of een slideshow in powerpoint. Ook mag er muziek of geluid worden toegevoegd.

Als het filmpje klaar is om in te sturen, is het de bedoeling dat de deelnemer zelf zijn of haar filmpje op YouTube zet, op een eigen account. Vervolgens stuur je het filmpje in via de website www.meppelstadmetstijl.nl.

Er kan gestemd worden op de filmpjes. Dit kan door op YouTube een filmpje te markeren als ‘leuk’. Een beschrijving hiervan staat op de website. Uiteindelijk kiest een deskundige jury de winnaar uit de 10 filmpjes met de hoogste beoordeling. Deelnemers kunnen zelf dus ook invloed op uitoefenen door hun Meppelfilm te delen met vrienden via sociale media als Hyves, Twitter, of Facebook.
Provincie:
Tag(s):