maandag, 28. maart 2011 - 9:10 Update: 08-07-2014 0:59

ADO-aanhang tussen hoop en vrees: pas in mei besluit over Bulykin

(ElfVoetbal)De supporters van ADO Den Haag moeten nog even geduld hebben. Pas medio mei komt er duidelijkheid over een eventueel langer verblijf van de nieuwe cultheld Dmitry Bulykin.

Bulykin is door ADO gehuurd van Anderlecht. De Belgische club heeft laten weten dat er nog een andere geïnteresseerde club is voor de 31-jarige spits, die dit seizoen al zeventien keer het net vond.

De grote, sterke Rus wil zelf graag in Den Haag blijven, terwijl ook ADO hem wil behouden. Struikelblok is echter het jaarsalaris van Bulykin, dat naar verluidt zo'n een miljoen euro bedraagt. Afgelopen weekend reisde een delegatie van ADO om met de Belgische collega's te praten over Bulykin. Het AD meldt dat er is afgesproken om tot medio mei te wachten voordat er een beslissing wordt genomen.

Ook over de andere spelers neemt de Haagse clubleiding nog geen beslissing. Clubs moeten spelers met een aflopend contract voor 1 april duidelijkheid geven, omdat anders het contract automatisch wordt verlengd. Daarom heeft ADO alle aflopende contracten formeel opgezegd.

Danny Buijs, Pascal Bosschaart, Ahmed Ammi, Aleksandar Rankovic, Aleksandar Radosavljevic, Frantisek Kubik, Mitchell Piqué, Lorenzo Piqué en Kai van Hese krijgen deze week een brief op de deurmat, met de mededeling dat hun contract wordt opgezegd. Na 1 april gaat trainer John van den Brom met hen om de tafel om te praten over hun toekomst bij de huidige nummer vijf van de Eredivisie
Categorie:
Tag(s):