dinsdag, 27. september 2011 - 21:02

Afsluiting vier bruggen in de Drentsche Hoofdvaart en Hoogeveensche Vaart

Regio

In de periode tot eind december 2011 voert de provincie Drenthe onderhoudswerkzaamheden uit aan meerdere bruggen in de provincie Drenthe. In verband hiermee moet rekening worden gehouden met een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen.

In het weekend van 1 en 2 oktober wordt de Boschkampsbrug in de N371 nabij Havelte vanaf zaterdagmorgen 7.00 uur tot maandagmorgen 5.00 uur afgesloten in beide richtingen. Het verkeer wordt omgeleid via met borden aangegeven routes.

In het weekend van 1 en 2 oktober wordt de Wittelterbrug in de Wittelterweg nabij Wittelte vanaf zaterdagmorgen 7.00 uur tot maandagmorgen 5.00 uur afgesloten in beide richtingen. Er wordt geen omleidingsroute geplaatst; verkeer kan gebruik maken van naastgelegen
bruggen.

In het weekend van 15 en 16 oktober wordt de Rogatsluisbrug in de Sluisweg nabij Rogat vanaf zaterdagmorgen 7.00 uur tot maandagmorgen 5.00 uur afgesloten in beide richtingen. Het verkeer wordt omgeleid via met borden aangegeven routes.

In het weekend van 22 en 23 oktober wordt de Dieverbrug in de N855 te Dieverbrug vanaf vrijdagavond 22.00 uur tot maandagmorgen 5.00 uur afgesloten in beide richtingen. Het verkeer wordt omgeleid via met borden aangegeven routes.

De weersomstandigheden kunnen de duur van de uitvoering van het werk beïnvloeden.
Noot
Provincie:
Tag(s):