dinsdag, 31. mei 2011 - 14:23 Update: 08-07-2014 0:58

Aguero mag voor 45 miljoen weg, maar niet naar Real Madrid

(Elf Voetbal) Als het aan Sergio Aguero ligt, speelt hij volgend seizoen niet meer voor Atlético Madrid. Eén probleem: de club laat de 22-jarige Argentijn niet zomaar gaan.

Aguero speculeerde de afgelopen weken driftig over zijn toekomst en linkte zichzelf zelfs aan aartsrivaal Real Madrid. Maar dat gaat niet gebeuren, zo zei algemeen directeur Miguel Angel Gil Marin van Atlético dinsdag.

"Hij gaat niet naar Real Madrid", was Gil Marin stellig in El Larguero. "Ik heb Real-president Florentino Perez gebeld of we onze overeenkomst om niet vijandig te zijn door kunnen zetten en hij was het daar mee eens."

Aguero mag voor 45 miljoen euro vertrekken, maar niet naar Real Madrid. "Iedere club, behalve Real Madrid, kan binnenkomen en 45 miljoen euro neerleggen. Anders blijft hij. We willen met niemand onderhandelen", aldus Gil Marin.

"Atlético heeft nog geen bod ontvangen, slechts een fax van Juventus dat ze willen onderhandelen. Maar dat willen wij niet. Voor 15 juni willen we duidelijkheid, want een eventueel vertrek van Aguero heeft grote gevolgen voor onze sportieve plannen", besluit de directeur.
Categorie:
Tag(s):