vrijdag, 13. mei 2011 - 16:04 Update: 08-07-2014 0:58

Ajax doet Stekelenburg een contractaanbieding tot 2015

Amsterdam

(Elfvoetbal) Ajax heeft de hoop op een langer verblijf van Maarten Stekelenburg nog niet opgegeven. De Amsterdammers hebben de doelman een voorstel gedaan zijn contract, dat in 2012 afloopt, te verlengen tot 2015.

Stekelenburg, die in de serieuze belangstelling staat van Schalke 04, heeft aangegeven graag de overstap naar een buitenlandse topclub te maken.

"Met Ajax praten we uiteraard verder omdat de club een goede werkgever is gebleken, we gaan beschaafd met elkaar om en dat is heel wat waard in deze wereld", zegt Stekelenburgs zaakwaarnemer Rob Jansen tegen het Algemeen Dagblad.

Die berichten dat de goalie het aanbod in beraad heeft. Stekelenburg staat, na de overgang van Manuel Neuer naar Bayern München, in de belangstelling van Schalke 04. Op de achtergrond speelt ook interesse van onder ander Manchester United, Inter Milaan en Juventus.

Zaakwaarnemer Jansen is op de hoogte van de interesse en de wensen van zijn pupil. "Het is duidelijk dat Maarten graag een overstap naar een grote competitie en een aansprekende club maakt", aldus Jansen.

De momenteel geblesseerde Stekelenburg staat al sinds 2002 onder de lat van de Amsterdammers. Hij werd eenmaal landskampioen (2004), maar kan na winst dit weekend tegen FC Twente een landstitel op zijn palmares bijschrijven. Ook pakte hij vier keer de KNVB-beker met Ajax.
Categorie:
Tag(s):