maandag, 24. januari 2011 - 9:22 Update: 08-07-2014 1:01

Ajax krijgt in strijd om Dost concurrentie van .... Feyenoord

(Elf Voetbaal) Of de overgang van Luc Castaignos naar Internazionale nu wel of niet doorgaat, Feyenoord speurt alvast naar een nieuwe spits. Zo is het vizier nu gericht op Bas Dost.

Feyenoord heeft zich officieel gemeld voor de aanvaller van sc Heerenveen, die in Friesland een haat-liefdeverhouding onderhoudt met trainer Ron Jans. Volgens de coach doet Dost te weinig om echt beter te worden en blijft hij te lang hangen in een gemiste kans. Vandaar dat hij inmiddels zijn basisplaats kwijt is en Dost ontevreden op de bank zit.

Eerder sijpelde al door dat Ajax hem graag deze winterstop wil overnemen. Feyenoord is nu ook een serieus geïnteresseerde gegadigde. De club verwacht dat er geld beschikbaar komt door de op handen zijnde overgang van Karim El Ahmadi naar aan Al-Ahli FC in Dubai. Dit meldt het Algemeen Dagblad.

Al-Ahli zal de Marokkaan in eerste instantie tot het einde van het seizoen huren, vervolgens krijgt de club de mogelijkheid om de middenvelder, die tot medio 2013 onder contract staat in Rotterdam, over te nemen. El Ahmadi vloog gisteren, een dag na de teleurstellende nederlaag tegen De Graafschap, naar Dubai om een kijkje te nemen.
Categorie:
Tag(s):