donderdag, 8. december 2011 - 16:29 Update: 08-07-2014 0:55

Ajax vindt niets doen geen optie en stuurt een brief naar UEFA

Amsterdam

[ELF-Voetbal] Hoewel de club er weinig van verwacht, gaat Ajax toch een brief sturen naar de UEFA over de bizarre gebeurtenissen in Zagreb. De Amsterdammers proberen via de brief opheldering te krijgen van de Europese voetbalbond.

'We zullen een brief sturen naar de UEFA en om opheldering vragen. Door middel van het stellen van open vragen verwachten wij in elk geval een duidelijke reactie van hun kant. We hebben niet de verwachting dat het veel oplevert, maar helemaal niets doen vinden wij geen optie. De UEFA heeft Fair Play en respect hoog in het vaandel staan, dus ik denk dat zij er zelf ook alles aan zullen doen om zeker te zijn dat er niets oneigenlijks is gebeurd.' zo laat algemeen directeur ad interim Maarten Sturkenboom weten op de officiële website van de Amsterdammers.

Sturkenboom heeft alle geluiden en geruchten die circuleren ook opgevangen, maar weet dat Ajax verder weinig kan doen. 'We hebben ook contact gehad met de KNVB om advies in te winnen en de mogelijkheden te bespreken en daarna onze positie bepaald.'
Categorie:
Tag(s):