woensdag, 20. april 2011 - 10:14 Update: 08-07-2014 0:59

Al Ahli wil El Ahmadi wel - Kraay weg bij Lienden - Nieuwe sponsor Sparta

(ElfVoetbal) ROTTERDAM - Feyenoord slaagt er mogelijk toch in om Karim El Ahmadi aan Al Ahli te slijten. De club uit Dubai liet eerder weten geen gebruik te willen maken van de optie tot koop op de gehuurde middenvelder, maar is volgens het AD inmiddels wel overtuigd van zijn kwaliteiten. Voor Feyenoord zou een vertrek gunstig zijn gezien het hoge salaris van El Ahmadi.

LIENDEN - Hans Kraay jr. vertrekt na zeven seizoenen bij topklasser FC Lienden. De 51-jarige oefenmeester had al een principeovereenkomst voor volgend seizoen met de club, maar vindt het tijd voor een nieuwe uitdaging. Voor het bestuur van Lienden kwam het besluit als een verrassing, maar volgens de club gaan de twee partijen als vrienden uit elkaar.

ROTTERDAM - Sparta Rotterdam kan vooruit. De club heeft in MTS Euro Products een nieuwe hoofd- en shirtsponsor gevonden voor twee jaar. De overeenkomst kan eventueel nog verlengd worden voor een derde seizoen. MTS Euro Products is een fabrikant en importeur van ondere andere hygiënepapier, non-wovens en absorptiematerialen.
Categorie:
Tag(s):