vrijdag, 6. mei 2011 - 14:47

Al meer dan 600 inschrijvingen voor FBK-Dubbele Mijl Hengelo

Hengelo

De inschrijving voor de FBK Dubbele Mijl van Hengelo op donderdagavond 26 mei loopt erg goed. Dat meldt de stichting FBK-Games vrijdag.

Inschrijven kan via internet. En voor bedrijven en organisaties is het mogelijk zich collectief in te schrijven. Voor de Kids Run die voor het eerst in de binnenstad wordt gehouden loopt de (voor)inschrijving nog niet goed. Daarvoor blijkt internet niet het meest geschikte medium.

Vandaar dat nu ook in de winkel van Run2day aan het Bevrijderslaantje kan worden ingeschreven. Ook kan daar worden ingeschreven voor de gratis trainingen.

De FBK Dubbele Mijl van Hengelo is een loop van het FBK-stadion naar de binnenstad. De finish is op het marktplein. Voor het eerst wordt er voorafgaand aan de Dubbele Mijl een Kids Run gehouden in de binnenstad, met start en finish op het marktplein.

Op het marktplein vinden op donderdagavond 26 mei ook diverse andere activiteiten plaats waaronder een demonstratie polsstokhoogspringen. Ook komt er een ‘Running Wall’ te staan, een 20 meter lange muur van videoschermen waarop een video van een sprintende topatleet wordt vertoond.

Gratis trainingen voor Kids Run
De Kids Run is voor kinderen t/m 12 jaar, start om 19.15 uur en gaat over een afstand van een halve mijl. Inschrijven voor de Dubbele Mijl en de Kids Run kan via de websites www.fbk-games.nl en www.inschrijven.nl.
Het inschrijfgeld bedraagt 4 euro voor de Dubbele Mijl en 2 euro voor de Kids Run.

Alle scholen die mee hebben gedaan aan het atletiekprogramma in de Nationale Sportweek hebben een speciaal aanbod gekregen voor collectieve inschrijving. Inschrijven kan nu ook bij hardloopwinkel Run2Day.

De FBK-Games, Run2Day en Hengelo Sport organiseren op 12 en 19 mei van 16-17 uur in het FBK-stadion een tweetal gratis trainingen ter voorbereiding op de Kids Run. Inschrijven hiervoor kan bij Run2Day of door een mail te sturen naar info@fbk-games.nl
Provincie:
Tag(s):