donderdag, 24. februari 2011 - 17:46

Amsterdamse senioren 1 maart welkom voor verse maaltijd

Amsterdam

Op dinsdag 1 maart a.s. zijn senioren in Amsterdam bij ruim 30 locaties verspreid door de stad welkom om gratis te komen genieten van een vers bereide maaltijd.

In alle stadsdelen gaan die dag teams van vrijwilligers o.l.v. professionele koks samen aan de slag om een smakelijk driegangen menu te bereiden. Weer andere vrijwillige betrokkenen zorgen ervoor dat de ruimte gezellig is aangekleed en dat senioren die daar prijs op stellen worden opgehaald en thuisgebracht.

De actie is onderdeel van het initiatief SamSam Amsterdam, begin dit jaar gelanceerd. Doel is om mee te bouwen aan een maatschappelijk netwerk dat ouderen de kans biedt weer vaker te genieten van een vers bereide maaltijd, geconsumeerd in een prettige sfeer. Bijvoorbeeld in buurt- of wijkcentra, huiskamer- en zorginstellingrestaurants of gewoon thuis.

Senioren kunnen zich telefonisch aanmelden voor een heerlijke maaltijd, telefoon: 020 4283660. Ook vrijwilligers zijn nog steeds zeer welkom om zich op te geven voor deelname aan de activiteiten door de hele stad op dinsdag 1 maart en daarna. Alle informatie is terug te vinden op: (www.samsamamsterdam.org)
Provincie:
Tag(s):