donderdag, 30. juni 2011 - 16:42 Update: 08-07-2014 0:27

Anouk wil mooie en eerlijke man met grote penis

Amsterdam

Anouk Teeuwe, beter bekend als zangeres Anouk, laat bijna niets meer over aan een verbeelding. Na de break-up met Unorthadox deelt zij pikante details van haar privé leven en lichaam via Twitter.

Zo werden volgers van Anouk tot tweemaal toe getrakteerd op een foto van haar billen. Eenmaal volledige naakt en een keer met een pikante rode string aan. Bij de volledig naakte versie Tweete zij het bericht 'Ik hou van jullie met heel mijn kont. Ik ga voor de hoofdprijs! F*** de Music awards. 3FM Buttcontest. :-)'

Ook deelt Anouk de behoefte aan een man met haar volgers. Zo twitterde Anouk woensdag 'please god could you send me a beautiful and honest man with a huge penis? that's all.thank you.' (Alsjeblieft God kunt u mij een mooi en eerlijk man sturen met een enorme penis? Dat is alles. Dank u')

Anouk deelt ook haar over muziek en artiesten. Universal Music had Anouk een DVD gestuurd met hierop een muziek van Ilse de Lange. Vergezeld met een foto van de DVD in de prullenbak, vroeg Anouk op Twitter 'Stop sending me all this crap!' (Stop met het sturen van al deze onzin!)
Categorie:
Tag(s):