woensdag, 30. maart 2011 - 21:30

‘April, aangepast sporten maand’ in gemeente De Wolden!

Zuidwolde

Naar aanleiding van een onderzoek naar de sportbehoeften van inwoners met een beperking in De Wolden, organiseert de gemeente samen met SportDrenthe 'April, aangepast sporten maand'.

De Wolden biedt structureel sport- en beweegactiviteiten aan voor kinderen uit de gemeente. De maand april staat in het teken van bewegen voor volwassenen en kinderen met een beperking. In april organiseert de gemeente elke woensdagmiddag dans- en badmintonactiviteiten. Het zijn vier kennismakingsactiviteiten die bij voldoende deelname structureel worden aangeboden. Deelname is gratis.

Iedereen met een beperking is op woensdag 6, 13, 20 en 27 april, van 13.30-15.00 uur, van harte welkom om te komen kijken en actief deel te nemen. Op 6 en 20 april vinden de lessen plaats in sporthal Mr. N. Wessels Boer Hal, Sportlaantje 2 in Zuidwolde. Op 13 en 27 april vinden de lessen plaats in sporthal de Marse, Mr. Harm Smeengestraat 54 in Ruinen. De lessen staan onder deskundige leiding van de combinatiefunctionarissen sport.
Provincie:
Tag(s):