woensdag, 30. november 2011 - 19:39

Arrestatie in onderzoek gewelddadige dood zwerver in Breda

Breda

In Breda in verband met het onderzoek naar de gewelddadige dood van een 50-jarige zwerver (Samba) een 30-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats gearresteerd. De recherche doet onderzoek naar de eventuele betrokkenheid van deze vrouw bij dit misdrijf. De verdachte is door een hulpofficier van justitie in verzekering gesteld.

Op dinsdagmorgen 6 september jl. werd een 50-jarige zwerver dood aangetroffen in de fietsenstalling van een schoolgebouw aan de Reduitlaan / Slingerweg in Breda. Uit het sporenonderzoek van de technische recherche bleek dat hij door geweld om het leven was gebracht.

Er werd direct een Team Grootschalige Opsporing geformeerd. De rechercheurs stelden onder meer een uitgebreid buurtonderzoek in. Ook werden cliënten van de daklozenopvang aan de Slingerweg bevraagd.

Deze week werd ook de hulp ingeroepen van Bureau Brabant en Opsporing Verzocht.In de uitzendingen werden onder meer bewakingsbeelden getoond en de achtergrond van het slachtoffer geschetst. Er zijn inmiddels vier reacties binnen gekomen. Deze tips worden uitgerechercheerd.

Er kan over deze zaak nog steeds gebeld worden met de speciale tiplijn 0800-6070 of met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):