maandag, 26. september 2011 - 9:28

Arrestaties na steekpartij met twee gewonden

Eindhoven

Na een steekpartij in Eindhoven heeft de politie zondagavond een man en een vrouw aangehouden. De steekpartij vond plaats in een park in de wijk Stratum. Twee mannen raakten hierbij gewond en zijn opgenomen in het ziekenhuis.

De politie kreeg zondagavond rond 18.00 uur een melding van een steekpartij in een park ter hoogte van de kruising van de Puttensedreef met het Rijsven.

Een 52-jarige man uit Geldrop en zijn 24-jarige zoon uit Eindhoven waren bij de steekpartij gewond geraakt. Een 24-jarige man uit Geldrop die met de vader en de zoon in het park was bleef ongedeerd. Hij zag kans om achter de man en vrouw, die betrokken waren bij de steekpartij, aan te gaan toen zij de benen namen.

De getuige kon in de directe omgeving de 21-jarige verdachte vrouw uit Tilburg aanhouden en overdragen aan de gewaarschuwde politie. De man kon ontkomen. Hij meldde zich later op de avond op het politiebureau aan de Mathildelaan, waar hij rond 21.00 uur werd aangehouden. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld. De politie onderzoekt het gebeurde.
Provincie:
Tag(s):