woensdag, 1. juni 2011 - 9:29

Auto betrokken bij ongeval gevonden in Kerkraadse vijver

Kerkrade

Dankzij de 'Dag van het Park' in het stadspark in Kerkrade heeft de politie het voertuig aangetroffen, dat vorige week betrokken was bij een aanrijding met twee voetgangers.

Afgelopen zondag vonden in het park in Kerkrade allerlei activiteiten plaats. Ook op en rond de vijver was er van alles georganiseerd en op enig moment bestond het vermoeden dat er iets in het water lag. Een burger meldde dit maandagochtend bij de politie, die direct poolshoogte ging nemen. Uit onderzoek bleek dat het om de gezochte Volkswagen Golf Variant ging. Deze auto was betrokken bij een aanrijding in de nacht van woensdag op donderdag op de Sint Pietersstraat in Kerkrade. Hierbij raakten twee voetgangers gewond, waarvan er één nog in het ziekenhuis ligt.
De auto wordt nu op sporen onderzocht en hopelijk geeft dit meer duidelijkheid over hoe de aanrijding gebeurd is. De politie wil graag in contact komen met de vier jongens, die vlak na de aanrijding uit de richting van de shoarmazaak op de Sint Pietersstraat kwamen aangelopen.
Provincie:
Tag(s):