zondag, 6. november 2011 - 20:29

Auto op zijn kop in voortuin Erp

Erp

Op de Hool in Erp is zondagmiddag kort na 15:00 uur een auto op zijn kop in een voortuin terechtgekomen nadat deze in botsing was gekomen met een andere auto.

Op de kruising net over de brug nabij de N279 kreeg een personenauto geen voorrang van een auto welke de voorrangsweg opreed. Door de klap botste de auto op een betonblok in de berm waardoor deze gelanceerd werd en ondersteboven in een heg tot stilstand kwam.

Ook een verkeersbord werd bij deze aanrijding uit de grond gereden. Tevens werd de weg parallel aan het kanaal tijdelijk gesloten voor gemotoriseerd verkeer.

De veroorzaker van het ongeval bleef ongedeerd, de twee inzittenden van de over de kop geslagen auto, een man en een vrouw, zijn door het ambulance personeel ter plaatse nagekeken.

Hun verwondingen bleken dusdanig mee te vallen dat ze niet overgebracht hoefde te worden naar het ziekenhuis. Door het ongeval was het kruispunt gestremd voor het verkeer.

De politie heeft getracht het verkeer zo goed mogelijk om te leiden. Er moesten twee bergingsvoertuigen aan te pas komen om beide voertuigen van de plaats van het ongeval af te voeren.

Kijk voor alle foto's op Blikop112.nl
Provincie:
Tag(s):