zondag, 17. april 2011 - 12:06

Auto rijdt na ruzie in op groep mensen in Arnhem

Arnhem

Een 22-jarige Elstenaar is zondagochtend naar ziekenhuis Rijnstate gebracht, nadat hij door een auto was geschept. ‘Dit zou mogelijk gebeurd zijn na een ruzie’, meldt de politie zondag die getuigen vraagt zich te melden.

Ruzie
Rond 04.15 uur moet de botsing hebben plaatsgevonden bij het Velperplein in Arnhem, op de stoep bij Musis Sacrum. Voorafgaand hieraan zou er een ruzie tussen enkele personen zijn geweest, waarbij het slachtoffer mogelijk was betrokken. De oorzaak van het conflict is op dit moment nog onduidelijk, net zoals de identiteit van de andere partij.

Autoruit ingeslagen
Bij de ruzie zou men elkaar over en weer hebben uitgedaagd en zou er zelfs geslagen zijn. Een ruit van een Renault Twingo of Clio werd ingeslagen, mogelijk dat dit door de Elstenaar of een vriend van hem gebeurde. De auto reed weg.

Ingereden op groep mensen op stoep
De auto zou vervolgens de stoep opgestuurd zijn en op een aantal mensen zijn ingereden. De Elstenaar werd geraakt en liep daarbij letsel op. De aard van zijn letsel is nog onbekend. Ambulancepersoneel bracht de man met spoed naar het hospitaal.

Drie inzittenden
In de wagen zouden drie mensen hebben gezeten. Van twee van hen zijn signalementen bekend. Het zou gaan om een meisje met een getinte huidskleur en bruin haar. Zij droeg op dat moment een wit trainingspak.

Tevens was er sprake van een blanke jongen met blonde, omhoogstaande haren. Hij zou een zwart met rood trainingsjack aan hebben gehad. Van de derde persoon is geen signalement bekend. De Renault Twingo/Clio zou groen of blauw van kleur zijn en zo'n dertien jaar oud zijn.

Mochten er mensen zijn die informatie hebben of de Renault met kapotte ruit en schade aan voor- en/of zijkant hebben gezien, dan worden zij verzocht contact met de politie op te nemen. Dit is mogelijk via het telefoonnummer 0900 - 8844.
Provincie:
Tag(s):