maandag, 25. juli 2011 - 20:25

Automobilist gelanceerd door verkeerspiramide

Sint Michielsgestel

In Sint Michielsgestel is een automobilist gelanceerd toen hij met zijn voertuig op een in de weg liggende verkeerspiramide knalde.

Het ongeval vond plaats rond 18.20 uur op de Boschweg. De bestuurder wilde de verkeersremmer passeren net toen een ander voertuig uit de tegenovergestelde richting voorbij was. Helaas voor de bestuurder en zijn bijrijder kwam de piramide omhoog waardoor het voertuig werd gelanceerd.

Door de klap kwamen beide airbags uit en verloor de bestuurder het zicht. Waarschijnlijk daardoor schampte hij ook nog eens een bus met aanhanger.

Een gealarmeerde ambulance kwam ter plaatse en controleerde de inzittende van de personenauto, een man en een vouw (leeftijd en woonplaats onbekend). De politie nam van beide bestuurders een blaastest af maar hieruit bleek dat niemand gedronken had. Terwijl de bergingsdienst het gelanceerde voertuig takelde vulde de geschrokken weggebruikers samen een Europees schadeformulier in. Gelukkig bleef het bij wat materiële schade en hoefde er niemand mee naar het ziekenhuis.
Provincie:
Tag(s):