maandag, 17. januari 2011 - 15:08

Automobiliste gewond bij kop-staartbotsing op N34 Coevorden

Coevorden

Een nog onbekende bestuurster van een personenauto is maandagochtend gewond geraakt bij een aanrijding op de N34 richting Emmen.

De N34 werd door het ongeval tussen Dalen en Holsloot enkele uren afgesloten, om hulpverlening, onderzoek en berging van de voertuigen mogelijk te maken. Het ongeval gebeurde toen de automobiliste net voorbij de oprit Dalen zo langzaam reed dat het verkeer voor haar moest afremmen. Dit werd niet echter niet opgemekt door een automobilist die vanaf de oprit de N34 opreed, hij botste dus ook met volle vaart achter op de auto van de vrouw.

De klap was zo groot dat de auto van de vrouw ongeveer honderd meter verderop, op de kop in de sloot aan de andere kant van de weg tot stilstand kwam. Ook de andere auto kwam honderd meter verder tot stilstand.

De vrouw werd door omstanders uit haar benarde positie bevrijd, omdat er ook brand in de auto was uitgebroken werd ook de brandweer van Emmen opgeroepen. Deze hoefde echter niet in actie te komen daar het vuur bij aankomst van de brandweer reeds gedoofd was. De vrouw is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. de andere bestuurder kwam met de schrik vrij.

De VOA heeft het ongeval in kaart gebracht waarna de berger beide voertuigen kon afvoeren. De N34 is tijdens het ongeval en het onderzoek, in beide richtingen afgesloten geweest tussen de afslag Dalen en het knooppunt Holsloot.
Provincie:
Tag(s):