zaterdag, 16. april 2011 - 20:49 Update: 08-07-2014 0:29

AutoRAI 2011 druk bezocht

Amsterdam

Van 13 april tot 23 april wordt in de Amsterdam RAI het grootste autobeurs van Nederland georganiseerd, de AutoRAI 2011. De bezoekers van het evenement kunnen met volle teugen genieten van het nieuwste en mooiste dat de autobranche te bieden heeft.

De AutoRAi heeft dit jaar weer gekozen om alle voertuigen te presenteren per merk. Bij de vorige editie was er nog geselecteerd op uitvoering. Het teruggaan naar de merkenstand komt de beurs ten goede. Het is dit jaar weer heel duidelijk welk merk welke uitvoeringen uitbrengt.

De AutoRai 2011 is ook dit jaar weer groots opgezet. Zesenveertig automerken hebben zich naar de Amsterdam RAi begeven. Waaronder vele top-merken als Aston Martin, Audi, Bentley, Bugatti, Ferrari, Lamborghini, Porsche Mercedes-Benz, Rolls Royce en nog veel meer. Na het succes van 2009 is ook het Go-Motor evenement weer toegevoegd aan de AutoRAI.

De AutoRAI 2011 is een wervelende show vol primeurs, live demo’s en heel veel automerken. Maar naast het bekijken van de nieuwe modellen is het ook mogelijk om enkele modellen uit te testen op de 4x4 trail, slipbaan of op de weg.

Het evenement is de eerste week al goed bezocht. In het weekend was het dan ook top drukte in de RAI. Veel autoliefhebbers hebben hun hart kunnen ophalen bij de vele auto's.

AutoRAI 2011 vindt plaats van 13 t/m 23 april.
Categorie:
Tag(s):