vrijdag, 22. april 2011 - 8:10

Baby van 9 dagen oud vermist in Rotterdam

Rotterdam

Sinds donderdagavond wordt een 9-dagen oude baby vermist. 'De politie zet alles op alles om het meisje terug te vinden', meldt de politie vrijdag.

Onder toezicht
De kinderrechter heeft donderdagmiddag bepaald dat het kindje onder toezicht is gesteld. Toen medewerkers van de Raad voor de Kinderbescherming, bureau Jeugdzorg en de politie rond 17.00 uur bij de woning van de moeder aan de Korenaarstraat kwamen om het kindje op te halen, bleek de moeder wel thuis te zijn maar het baby’tje werd niet aangetroffen.

Oma en moeder ook spoorloos
Uit informatie bleek dat het meisje bij haar oma was aan de Zijdewindestraat. Echter daar bleek niemand aanwezig. Nadat nogmaals contact werd gelegd met de moeder bleek ook zij verdwenen.
Het vermoeden bestaat dat de beide vrouwen, 62- en 25 jaar oud al dan niet in combinatie met elkaar zijn vertrokken met het kind.

Zover nu bekend beschikken de vrouwen niet over een auto. 'Een ieder wordt verzocht uit te kijken naar de vrouwen, die van Kaapverdische afkomst zijn. Het is te verwachten dat zij het kind bij zich dragen, de kinderwagen is in de woning van de moeder achtergelaten', meldt de politie die voor het welzijn van de 9-dagen oude Yayla vreest.
Provincie:
Tag(s):