dinsdag, 16. augustus 2011 - 19:21

Baldadige jeugd aangehouden in Winschoten

Winschoten

Politieagenten hebben maandagnacht in Winschoten vier jongens in de leeftijd van 15 en 16 jaar aangehouden voor het vernielen van geparkeerde auto’s. De agenten kregen een melding van vernielingen aan de Acacialaan en namen poolshoogte.

Daar aangekomen troffen de dienders meerdere buurtbewoners op straat aan en constateerden zij inderdaad vernielingen aan zeven geparkeerde auto’s. De buurtbewoners gaven de agenten een signalement van de vier jongens door. Hierop startten de dienders een zoektocht naar de verdachten.

Op de Populierenweg zagen de agenten vier jongens die aan het signalement voldeden, maar een bevel tot stoppen werd door hen genegeerd. In de omgeving van de Dennenweg zijn de jongens uiteindelijk aangehouden. Een andere surveillancewagen van de politie kreeg diezelfde nacht nóg een melding van vernielingen aan geparkeerde auto’s in Winschoten aan de M.A. de Ruyterlaan constateerden deze politiemedewerkers zes vernielde voertuigen. De jongens zijn overgebracht naar het politiebureau. De politie doet onderzoek naar de vernielingen.
Provincie:
Tag(s):