woensdag, 21. september 2011 - 13:26

Barendrechter meldt zich voor betrokkenheid rellen De Kuip

Rotterdam

Een 18-jarige Barendrechter heeft zich dinsdagavond op een Rotterdams politiebureau gemeld en gezegd dat hij betrokken was bij de ongeregeldheden bij het Maasgebouw van het Feyenoord-stadion. Dit heeft de politie woensdag bekendgemaakt.

Zes aanhoudingen
De man is aangehouden en wordt verhoord. De politie verwacht meer aanhoudingen. Tot nu toe zijn zes personen aangehouden. De Barendrechter en een zondag voor openlijke geweldpleging aangehouden 20-jarige Capellenaar zitten nog vast. De politie deed gisteravond in Opsporing Verzocht een oproep aan betrokkenen om zich zelf te melden.

Grote afbeeldingen verdachten
De politie beschikt over beeldmateriaal met daarop een groot aantal verdachten. Momenteel worden de beelden door politiemensen bekeken.

Wanneer verdachten niet kunnen worden geïdentificeerd, zal de hulp van het publiek worden gevraagd. De beelden met daarop de verdachten kunnen bijvoorbeeld via Opsporing Verzocht, de website van de politie en andere kanalen getoond worden. Zo overweegt de politie om ook grote afbeeldingen met daarop de verdachten in de stad te tonen.

Oproep meer beeldmateriaal
De politie is nog steeds op zoek naar meer beeldmateriaal en roept getuigen die zaterdagavond foto’s of filmmateriaal van de ongeregeldheden hebben gemaakt op deze te uploaden via de site van de Nationale Recherche: www.nationale-recherche.nl
Provincie:
Tag(s):