zaterdag, 5. maart 2011 - 11:16 Update: 08-07-2014 1:00

Been doet oproep aan Vlaar, Fer, Wijnaldum en De Vrij: 'Geef signaal af'

(ElfVoetbal) Mario Been roept Ron Vlaar, Georginio Wijnaldum, Leroy Fer en Stefan de Vrij op om hun aflopende contract te verlengen bij Feyenoord. "Ze zouden daarmee een sterk signaal afgeven naar de ploeg en het publiek van Feyenoord."

De verbintenissen van deze vier spelers lopen in de zomer van 2012 af. Feyenoord zit daarmee in een lastig parket. Verlengen kan moeilijk worden, gezien de huidige situatie van de Rotterdammers. En als de spelers niet bijtekenen, moeten ze wellicht al deze zomer worden verkocht, zodat ze nog wat opleveren.

Been hoopt dat het viertal langer in De Kuip blijft. "Ze zeggen dat ze ook ambities hebben en ze willen weten wat Feyenoord van plan is. Wij, als club, willen in de eerste plaats de selectie bij elkaar houden en we willen volgend seizoen weer meedoen om een plek bij de eerste vijf. Het zou goed zijn als deze spelers hun ambities juist hier vertalen op het veld en de groei van de club meemaken", aldus de Feyenoord-trainer in De Telegraaf.

Volgens Been liggen in Rotterdam mooie kansen voor het viertal. "Hier, bij Feyenoord, kun je spelen en je ontwikkelen. In het buitenland heb je die zekerheid niet. Daar kun je nog heen gaan als je een paar jaar in Feyenoord 1 hebt gespeeld. Kijk op dit moment naar Diego Biseswar. Vlaar zit dicht tegen het Nederlands elftal aan. Wijnaldum staat na een mindere fase op acht doelpunten, De Vrij ontwikkelt zich enorm, Fer moet op dit moment even knokken voor een basisplaats maar daar wordt hij ook sterker van."
Categorie:
Tag(s):