maandag, 10. januari 2011 - 13:07 Update: 08-07-2014 1:01

Beenhakker wil Simon al tegen Ajax in actie zien

Rotterdam

(Elfvoetbal) Feyenoord wil de Hongaarse proefspeler Krisztian Simon vastleggen. De vleugelspeler heeft voldoende indruk gemaakt bij trainer Mario Been om Feyenoorder te worden.

Na de zondagtraining in Oman liet Been weten een positief advies te hebben uitgebracht aan technisch directeur Leo Beenhakker, die ook positief reageerde. Het is nu aan Feyenoord om een akkoord te bereiken met Ujpest, de club waar Simon nog onder contract staat.

De andere stagiair, Sergey Khizhnichenko, krijgt dinsdag nog een kans om zich te profileren als Feyenoord oefent tegen het Olympisch team van Oman.

UPDATE: Technisch directeur Leo Beenhakker heeft tegenover NUsport verklaard dat Feyenoord nog deze week tot een akkoord wil komen met Ujpest FC over de transfer van de Hongaar Krisztián Simon. Don Leo wil er zo voor zorgen dat trainer Mario Been al tegen Ajax (19 januari) een beroep op de buitenspeler kan doen. Simon kan in tegenstelling tot eerdere berichten echter niet transfervrij worden overgenomen.

Beenhakker: "Maar Ujpest heeft aangegeven mee te willen werken aan een transfer. We gaan nu alles goed op papier zetten en hopen er nog deze week met Ujpest uit te komen." Als hij zich bij ons goed ontwikkelt en later wordt doorverkocht, profiteert Ujpest mee", beredeneert Beenhakker. "Daarover zijn we het al eens. Er moeten alleen nog duidelijke afspraken worden gemaakt over de exacte invulling van het contract."
Categorie:
Tag(s):