donderdag, 3. maart 2011 - 16:26

Bejaarde man in elkaar gemept na begroeting

Brunssum

Een 72-jarige inwoner van Brunssum is dinsdagmiddag in zijn woonplaats bij het bospad van de Akerstraat door twee mannen mishandeld.


Het slachtoffer liet rond 15.15 uur op de honden-losloop-plaats zijn hond uit toen hij twee mannen tegenkwam en goedendag zei. Beiden antwoordden niet en het slachtoffer groette nogmaals. Toen hij nog geen antwoord kreeg, maakte hij een opmerking wat aanleiding was om hem omver te duwen, te slaan en te schoppen. Vervolgens liepen de twee weg.

Uit onderzoek in het ziekenhuis bleek dat hij drie gebroken ribben en inwendige kneuzingen heeft.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en vraagt getuigen, die de mishandeling gezien hebben of weten wie de twee mannen zijn, zich te melden. 
De beide mannen, mogelijk vader en zoon, zijn ongeveer 1.80 meter. De oudste is tussen de 45 en 48 jaar, heeft donker haar en een gezet postuur. De jongste is tussen de 25 en 30 jaar en heeft een smal postuur. Ze hadden drie honden bij zich, vermoedelijk twee Steffords en een pitbullachtig type. Ze kwamen uit de richting van de daar in de buurt gelegen voetbalvelden aangelopen.
Provincie:
Tag(s):