dinsdag, 8. maart 2011 - 13:00

Beloning in onderzoek dood Derk Kiers levert niets op

Wildervank

De 10.000 euro beloning die moet leiden naar een doorbraak in het onderzoek naar de dood van Derk Kiers uit Wildervank, heeft nog geen enkele tip opgeleverd. Dit zegt een woordvoerster van de regiopolitie Groningen tegenover Blik op Nieuws.

De politie en het Openbaar Ministerie zijn er van overtuigd dat mensen meer weten over de dood van de Wildervanker. Met de beloning hoopte zij het extra duwtje te geven om meer informatie te krijgen.

Zo is het niet bekend wie er betrokken waren bij de ruzie achter in de tuin van Derk Kiers en waar deze twist over ging. De woning van Kiers was zo ingericht dat het vermoeden bestaat dat iemand bij hem zou komen inwonen. Politie en Justitie willen graag weten wie er bij Kiers zou intrekken.

'De voorwerpen die veiliggesteld zijn tijdens het onderzoek in het water bij de Greidhoek, liggen nog voor onderzoek bij het Nederlands Forensisch Instituut in Rijswijk. Of hier bruikbare voorwerpen en/of sporen tussen zitten zal moeten blijken', aldus de woordvoerster. (MV)
Provincie:
Tag(s):