donderdag, 28. april 2011 - 13:01

Beloning voor gouden tip gewapende overval Hoogezand

Hoogezand

De hoofdofficier van justitie in Groningen looft een beloning van 7500 euro uit, voor de tip die rechtstreeks leidt tot aanhouding van de daders van een gewapende overval plaats op een Turkse buurtsuper in Hoogezand.

Uit het onderzoek van de politie is gebleken dat twee gewapende mannen, die zichzelf onherkenbaar hadden gemaakt door vermomming, op vrijdag 25 maart 2011 vond omstreeks 20.45 uur de winkel binnenkwamen. Zij bedreigden de aanwezigen en eisten geld. Een van beide overvallers belandde in een worsteling met een medewerker van de winkel. Daarbij werd de medewerker neergeschoten. De overvallers vluchtten daarop de wijk Spoorstraat Kieldiep in en zijn rennend ontkomen.

Signalementen
Het signalement van de mannen is beperkt. Zij waren ten tijde van de overval vermomd. Uit onderzoek blijkt echter dat de daders van deze gewelddadige overval vermoedelijk van Antilliaanse afkomst zijn. Hun lengte wordt geschat tussen de 1,70 en 1,80 meter.

Getuigen en tips
De politie en het OM zijn op zoek naar getuigen van deze overval of personen die op andere wijze iets van deze overval en/of deze daders weten. De persoon die de politie de tip aanlevert die leidt tot de aanhouding van deze twee daders, kan aanspraak maken op de beloning van 7500 euro. Mensen met relevante informatie kunnen zich op verschillende manieren melden bij de politie:
- via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief)
- via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 (gratis)
Provincie:
Tag(s):