zaterdag, 22. januari 2011 - 13:26 Update: 08-07-2014 0:27

Ben Saunders treedt vanavond al op tijdens De Vrienden van Amstel LIVE!

Amsterdam

De kersverse winnaar van The Voice Of Holland Ben Saunders maakt vanavond al zijn debuut tijdens De Vrienden van Amstel LIVE!.

Nog geen 24 uur na het winnen van de finale zal de zanger zijn opwachting maken voor 15.000 bezoekers in een uitverkocht Ahoy. Geheel in stijl van het evenement zingt Ben Saunders een duet met een van de artiesten. De bloedstollende finale van The Voice Of Holland werd gister door ruim 3,7 miljoen mensen bekeken.

Het is voor het eerst dat de winnaar van een talentenshow direct optreedt op een grootschalig evenement als De Vrienden van Amstel LIVE!. Bierbrouwer Amstel vindt het succes van tv-programma en het daaruit voortvloeiende talent zo uitzonderlijk, dat besloten is de winnaar uit te nodigen voor de resterende zes shows in het vernieuwde Ahoy.

Ben Saunders verheugt zicht op zijn eerste optreden bij De Vrienden van Amstel LIVE!: “Direct na de show hoorde ik dat Amstel mij heeft gevraagd om vanavond naar Ahoy te komen. Daar hoef je natuurlijk niet lang over na te denken. Optreden voor 15.000 mensen in Ahoy is natuurlijk de droom van elke artiest. En je staat ook nog eens op het podium naast de beste artiesten van Nederland, heel erg cool!”

De Vrienden van Amstel LIVE! begon gisteren aan de 13e editie van de concertreeks. In de grootste kroeg van Nederland zijn optredens te zien van onder meer Guus Meeuwis, BLØF, Frank Boeijen, Within Temptation, Acda en de Munnik en Alain Clark. Het evenement is met ruim 90.000 bezoekers verspreid over zeven avonden volledig uitverkocht. De kaartverkoop voor de editie van 2012 is inmiddels gestart.
Categorie:
Tag(s):