dinsdag, 28. juni 2011 - 13:06

Bestuurder op de vlucht na aanrijding

Lelystad

Dinsdagochtend sloeg een 20-jarige bestuurder op de vlucht nadat hij betrokken was bij een aanrijding op de Ziekenhuisweg. Bij de aanrijding raakte een 54- jarige vrouw uit Lelystad gewond. De bestuurder meldde zich in een politiebureau in Huizen en is daar aangehouden. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd en zijn afgesleept.

Even voor 07.00u raakten twee auto’s betrokken bij een forse aanrijding op de Ziekenhuisweg. Terwijl de hulpdiensten aanrijdend waren verdween de bestuurder van een van de auto’s. De gewonde vrouw bleef in haar auto in afwachting van ambulance en politie. Zij is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. Agenten starten direct een onderzoek naar de verdwenen bestuurder.

Rond 09.00 uur meldde zich bij een politiebureau in Huizen een 20-jarige man die verklaarde betrokken te zijn geweest bij de aanrijding in Lelystad. Omdat de man de plaats van aanrijding heeft verlaten is hij als verdachte aangehouden en overgebracht naar Lelystad. Hij bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Specialisten van de dienst Verkeersongevallenanalyse (VOA) onderzoeken de toedracht van de aanrijding. Beide auto’s zijn afgesleept.
Provincie:
Tag(s):