maandag, 27. juni 2011 - 9:20 Update: 08-07-2014 0:58

'Bij Feyenoord lopen weinig spelers aan wie ik me kan optrekken'

(ElfVoetbal)Leroy Fer heeft zich voor het eerst zelf openhartig uitgelaten over zijn plannen voor de toekomst. Conclusie: die ligt niet bij Feyenoord.

Tussen de regels door is in de woorden van de middenvelder in Rotterdamse dienst duidelijk te merken, dat hij snakt naar een nieuwe prikkel, uitdaging. Lees en oordeel zelf: "Bij Feyenoord lopen weinig spelers aan wie ik me kan optrekken, terwijl ik dat in deze periode van mijn carrière wel nodig hebt", zegt hij in De Telegraaf.

"Voor mij als 21-jarige komt een leidersrol bij Feyenoord te vroeg met allemaal leeftijdsgenoten en nog jongere spelers", vervolgt hij. "Dat is afgelopen seizoen gebleken terwijl ik het jaar daarvoor met jongens als Van Bronckhorst, Makaay, Hofland, Landzaat op training en in wedstrijden een enorme ontwikkeling doormaakte. Nee, een uitdaging in het buitenland komt te vroeg voor mij. Tenzij het mijn droomclub betreft. Maar ik wil niet blijven stilstaan in mijn ontwikkeling."

Oftewel: FC Twente kan alvast een (nieuw) bod gaan voorbereiden. Feyenoord probeert Fer overigens met een nieuw en laatste contractvoorstel alsnog over de streep te trekken om bij te tekenen. Maar die kans lijkt na deze uitspraken niet echt groot.
Categorie:
Tag(s):