donderdag, 26. mei 2011 - 18:53 Update: 08-07-2014 0:58

Blije De Vrij: 'Geweldig dat ik langer bij deze mooie club kan spelen'

(Elfvoetbal) Stefan de Vrij is sinds donderdag langer Feyenoorder. De 19-jarige basisklant van de Rotterdamse club kreeg donderdagmiddag een tot medio 2014 lopende verbintenis voorgeschoteld en zette zonder te twijfelen zijn krabbel onder de aanbieding van zijn grote liefde.

Feyenoord en De Vrij bereikten eerder deze maand al overeenstemming over een verlenging van zijn contract, maar sinds vandaag is het officieel. "Ik ben heel erg blij dat ik bij deze mooie club kan blijven voetballen. Ik ben ervan overtuigd dat ik mezelf bij Feyenoord kan blijven ontwikkelen en zo een betere voetballer kan worden. Het is mooi dat ik dit contract het afgelopen seizoen heb kunnen afdwingen. Met het elftal hebben we het moeilijk gehad, maar ik ben blij dat het seizoen nu voor mij persoonlijk toch een beetje mooi eindigt," zegt De Vrij, die tijdens zijn zegje de glimlach op zijn gezicht niet kon onderdrukken.

Ook Martin van Geel toonde zich content met de contractverlenging van De Vrij. "Stefan zal net als van zijn omgeving ook van de club alle hulp krijgen om uit te groeien tot een hele belangrijke speler voor Feyenoord. Hij heeft zich fantastisch ontwikkeld, maar staat nog steeds pas aan het begin van zijn carrière. De Vrij en Feyenoord gaan samen een mooie toekomst tegemoet", meldt de kersverse technisch directeur van Feyenoord. "Feyenoord is bijzonder blij met het vertrouwen in de club dat uitgaat van Stefan door zich voor langere tijd aan Feyenoord te verbinden."
Categorie:
Tag(s):