zondag, 19. juni 2011 - 23:26 Update: 08-07-2014 0:58

Boymans niet van plan op de bank te zitten bij AZ

[ELF-Voetbal] Ruud Boymans is dicht bij een overstap naar AZ. De Alkmaarders zijn momenteel in onderhandeling met VVV-Venlo over de aanvaller, maar een akkoord lijkt slechts een kwestie van tijd. De speler moet er overigens zelf nog wel uitkomen met AZ.

"De clubs moeten er officieel nog wel uitkomen. En daarna moet ikzelf overeenstemming bereiken met AZ. Maar ik verwacht en hoop dat het binnen een paar dagen allemaal rond gaat komen. Als deze transfer doorgaat, is het een droom die uitkomt", begint hij tegenover Voetbal International.

Boymans trof afgelopen seizoen elf keer het doel voor de Venlonaren, maar kwam aan het einde van het seizoen op de bank terecht. Desondanks denkt hij toe te zijn aan een stap hogerop. "Sowieso, als je de kans krijgt als speler van VVV voor clubs als ADO of AZ te voetballen, dan mag je die niet laten liggen." ADO Den Haag had Boymans ook op hun verlanglijstje staan.

"Bovendien moet ik vooral op de helft van de tegenstander spelen, in een aanvallend team", vervolgt de spits zijn verhaal. "Ik denk dat mijn kwaliteiten bij AZ nog beter tot hun recht komen. Ik weet niet wie er bij AZ nog komt en gaat, of wat de plannen van trainer Gertjan Verbeek zijn. Maar als ik ga, dan niet voor de bank."
Categorie:
Tag(s):