maandag, 5. september 2011 - 16:51

Brand supermarkt Almelo mogelijk aangestoken

Almelo

Bij een supermarkt in de Nieuwstraat, hoek Wondestraat, is in de vroege ochtend van zondag 4 september brand ontstaan. 'De politie vermoedt brandstichting en is op zoek naar getuigen', meldt de politie maandag.

Omstreeks 05.30 uur kreeg de politie zondag melding van rook in een pand aan de Nieuwstraat. Ter plaatse gekomen bleek flinke rookontwikkeling te zijn in supermarkt en de bovengelegen woning.

De bewoners van de bovenwoning, een gezin met twee kleine kinderen, konden het pand op tijd verlaten. De 28-jarige vrouw en twee jonge kinderen van 2 en 5 jaar zijn uit voorzorg per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De 30-jarige man is ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht. De politie heeft het vermoeden dat er brand is gesticht en is direct een onderzoek gestart.

De politie wil graag in contact komen met mensen die in de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 september iets verdachts hebben gezien in de Nieuwstraat, Wondestraat of omgeving.

Zij worden verzocht zich te melden. Dit kan via het algemene nummer van de politie Twente, rechercheteam Almelo 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):