donderdag, 16. juni 2011 - 21:30 Update: 08-07-2014 0:58

Brands belooft beterschap: 'Eerste PSV-aankoop deze week gepresenteerd'

(Elfvoetbal) De PSV-deur is deze zomer al door Marcus Berg, Balazs Dzsudzsak, Danny Koevermans en Stefan Nijland dichtgetrokken en de Eindhovense club heeft daarnaast nog altijd geen nieuwe speler(s) mogen verwelkomen. Marcel Brands belooft in het Eindhovens Dagblad dat daar spoedig verandering in komt.

Voor de eerste training van het nieuwe seizoen, die voor donderdag 23 juni gepland staat, hoopt Brands de eerste aanwinst te kunnen presenteren. "In de voorgaande jaren lukte dat steeds. Of dat ook deze keer het geval is, is lastig te zeggen."

De 49-jarige technisch manager weet waarom er nog geen nieuwe spelers zijn aangetrokken. "De moeilijke financiële situatie heeft daarbij een rol gespeeld, maar dat geldt ook voor de sportieve situatie", zegt Brands, doelend op het mislopen van de (voorrondes van de) Champions League.

Stijn Schaars wordt vermoedelijk de eerste zomeraankoop van PSV. De club van Fred Rutten is nagenoeg rond met zowel AZ als de 27-jarige middenvelder zelf. Ook de aanvaller Dong-Won Ji (Chunnam Dragons) is in beeld om de Eindhovense gelederen te versterken. De 20-jarige Zuid-Koreaan staat echter tevens in de belangstelling van Sunderland.
Categorie:
Tag(s):