dinsdag, 7. juni 2011 - 11:58 Update: 08-07-2014 0:27

Britney Spears komt naar Rotterdam

Rotterdam

Britney Spears komt na zeven jaar eindelijk terug naar Nederland. Ze trad in 2004 voor het laatst op in ons land in een uitverkocht Ahoy.

Het concert dat ze dit najaar in Rotterdam geeft is onderdeel van haar wereldtour 'Femme Fatale' en staat in het teken van haar nieuwe album met de gelijknamige titel. Het is het zevende album van de Amerikaanse zangeres en een eerbetoon aan sterke, zelfverzekerde, leuke, flirterig vrouwen en mannen. Tijdens het concert zullen naast nieuwe nummers ook haar oude nummers de revue passeren. Het wordt haar grootste show ooit en het belooft een waar spektakel te worden.

Britney Spears is één van de best verkopende vrouwelijke artiesten van de afgelopen 10 jaar. De megaster verkocht meer dan 70 miljoen albums, behaalde 5 nummer 1 albums en 24 top 40 hits. Haar wereldwijde doorbraak kwam in 1999 met de single en het album 'Baby One More Time'. Hiermee veroverde ze topposities in hitlijsten over de hele wereld. Een nieuwe popster was geboren. Ze won talloze muziekprijzen waaronder 12 MTV Awards en een Grammy.
Categorie:
Tag(s):