vrijdag, 2. september 2011 - 22:41

Bussumer in been geschoten

Hilversum

Vrijdag zijn er twee verdachten aangehouden voor een schietincident.

Even na 10.00 uur kwam een melding binnen van een schietincident op een bedrijventerrein aan de Nieuwe Havenweg in Hilversum.

Agenten die ter plaatse kwamen, kregen te horen dat een man met schotwonden naar het ziekenhuis werd gebracht. Op aanwijzingen van getuigen konden de agenten twee andere mannen die nog op de plek waren aanhouden. De mannen, een 52-jarige inwoner van Baarn en een 44-jarige man (woonplaats nog onbekend) zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident.

De gewonde man, een 52-jarige Bussumer, is in zijn benen geraakt. Forensisch onderzoek moet uitwijzen hoeveel schoten er zijn gelost. Vast staat dat er meerdere keren is geschoten. De eerste onderzoeksresultaten wijzen uit dat de drie mannen bekenden van elkaar zijn. Vermoedelijk hebben zij een conflict. De aard hiervan is nog niet bekend.

De Bussumer is niet levensgevaarlijk gewond geraakt en werd door aanwezigen op het terrein naar het ziekenhuis gebracht. Een nader onderzoek naar het incident is ingesteld.
Provincie:
Tag(s):