donderdag, 9. juni 2011 - 9:56

Buurtbewoners mishandeld in Hoensbroek

Hoensbroek

In Hoensbroek zijn dinsdag twee personen aangehouden na een mishandeling. Eén van de verdachten mishandelde een buurtgenoot met een ijzeren staaf.

Een 33-jarige man werd dinsdagavond op de Harmoniestraat met een ijzeren staaf mishandeld. De man zag dat een vrouw op straat door haar partner werd geslagen en zei daar iets van. Deze man, een 22-jarige Hoensbroekenaar, was daar niet van gediend en mishandelde zijn buurtgenoot met een ijzeren staaf. Ook mishandelde hij nog een andere buurtbewoner. De politie kon de man in zijn woning aanhouden.

In een woning aan de Julianastraat is dinsdagochtend een vrouw door haar buurman geslagen. De 46-jarige vrouw en haar 29-jarige buurman hebben al langere tijd onenigheid over het voeren van zwerfkatten door de vrouw. Volgens de man zijn deze katten verantwoordelijk voor de aanvallen op zijn eigen poes. De vrouw zou de zwerfkatten niet meer voeren, maar deed dit dinsdagochtend toch. Dat viel verkeerd bij de buurman. Hij gooide azijn naar de beesten en de vrouw die op het balkon zat. 
Daarna begon hij te schelden en riep dat de vrouw naar buiten moest komen. Zij riep terug dat hij maar naar binnen moest komen. Dat deed hij en eenmaal in de keuken van de woning gaf hij de vrouw een paar rake klappen. De man is daarna opgepakt door de politie.
Provincie:
Tag(s):